ÖZER LASTİK AYAKKABI

Özer Lastik Ayakkabı

Gislaved, Derby ve Kobalt markalarıyla, hem şıklığı hem de konforu bir arada sunan galoş, merdane, zenne, flet gibi günlük kullanıma uygun lastik ayakkabılardan, elektrikçi ve itfaiyeci çizmeleri gibi özel iş güvenliği ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel ürünlere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesinde üretilmektedir.

Hakkında

Yılda 1,800,000 çift galoş lastik ayakkabı, 500,000 çift krep ve pres çizme üretme kapasitesine sahiptir. Ürünlerimiz yurtiçi tüketiminin yanı sıra yurt dışında özellikle Türk Cumhuriyetleri’nde pazarlanmaktadır. Galoş lastik ayakkabılar, Derby ve Gislaved, krep çizmeler, Derby, pres çizmelerde Kobalt markası ile üretilmektedir.

İmalatı yapılan ayakkabılar ve krep kauçuk çizmeler düzenli periyodlar halinde kalite kontrol yönünden incelenmek üzere kendi laboratuvarlarımızda testlere tabi tutulur.

Derby krep çizmelerin taban yapısı aşınmaya ve kaymaya karşı dayanıklıdır. Uzun ömürlüdür. İçinde %100 pamuklu astar bulunmaktadır. Kış koşullarında rahat kullanım sağlar. İnsan sağlığına zararlı hammaddeler bulunmamaktadır. Kullanımı rahat, su geçirmezdir. Su ve deterjan ile kolay temizlenebilir. Ürünlerimiz AT UYGUNLUK BEYANI belgesine sahiptir.