NEWCO BALKAN L.L.C

NewcoBalkan L.L.C

NewcoBalkan L.LC, Özerler Grup global büyüme stratejisi kapsamında önemli bir rol oynamaktadır. Balkanlar bölgesindeki yatırımıyla hem bölgeye hem de şirkete önemli katkılar sağlamaktadır.

NewcoBalkan L.L.C, Özerler Grup Balkanların en büyük başarılı bir yatırımıdır. Modern üretim tesisleri, geniş ürün yelpazesi ve bölgesel liderlik hedefleriyle konveyör bant sektöründe önemli bir oyuncu konumundadır. Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Özerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren bir şirkettir. Özellikle Kosova‘da yer alan modern üretim tesisleriyle dikkat çeken NewcoBalkan L.L.C, konveyör band üretiminde bölgenin en önemli oyuncularından biri konumundadır.

Hakkında

Newco Balkan L.L.C Ltd. Şti. 1962 yılında kurulmuş olup, yıllar içerisinde dünya çapında tanınmış ve kalitesiyle takdir toplayan bir fabrika haline gelmiştir.

22.07.2005 tarihinde KMA ile kurucusu Yusuf Özer (1934-2014) başkanlığındaki Afyonkarahisar ilindeki “Özer band” Şirketi arasında özelleştirme sözleşmesi imzalandı.

Üretim hattımızda şunlar bulunmaktadır: 320 cm veya 3200 mm’ye kadar genişlik dahil olmak üzere her boyutta
konveyör bandları . İki tür bandımız bulunmaktadır: kumaşlı ve çelik kordonlu. Ocaklardan başlayarak farklı mineral madenlerine kadar geniş bir kullanım yelpazesine sahiptirler. Bandlar esas olarak minerallerin ilgili varış noktasına taşınması için kullanılır.